default-logo
01
JUL
2019

Učenica generacije Irma Topčagić na prijemu u MIZ Gračanica

Posted By :
Comments : 0

U četvrtak, 27.6.2019. godine u prostorijama Medžlisa Islamske zajednice Gračanica upriličen je prijem za učenike generacija za školsku 2018/2019. godinu i to za jedanaest učenika osnovnih i dva učenika srednjih škola sa područja Gračanice. Prijem su organizovali MIZ Gračanica i Aktiv vjeroučitelja Gračanica, a prisustvovali su mu glavni imam Smajo ef. Mustafić i predsjednik Aktiva Alem Dedić.

Ovo je jedan lijep i skroman način da se oda poštovanje i priznanje ovim mladim ljudima za njihova postignuća, trud, zalaganje koja su ulagali na putu stjecanja znanja.

Glavni imam čestitao je učenicima generacije na njihovom uspjehu, zaželjevši im i vjerujući da će tako nastaviti i u nastavku školovanja. On je učenicima govorio o važnosti Islamske zajednice te mladih unutar nje.

Učenicima su uručeni pokloni za njihova postignuća.

Prijemu je prisustvovala i učenica generacije naše škole Irma Topčagić.

“Želim da istaknem dobru saradnju naše škole sa MIZ Gračanica koja se ogleda kroz različite oblike saradnje. Takođe, želim da istaknem rad Aktiva nastavnika islamske vjeronauke naše škole koji zajedno sa MIZ Gračanica kroz ovakav vid saradnje potiče prave i istinske vrijednosti, radi na promociji obrazovanja. Zajedničkim radom i zalaganjem možemo uraditi puno za našu djecu, omladinu i zajednicu u cjelini”, kazao je direktor škole Miralem Mejremić radujući se saradnji i u budućem periodu.

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *