default-logo
19
MAJ
2023

Čestitka direktora JUOŠ “Hasan Kikić” Gračanica u povodu Dana škole

Posted By :
Comments : 0

Ovom prilikom upućujem iskrene čestitke povodom obilježavanja Dana JUOŠ ”Hasan Kikić” Gračanica učenicima, roditeljima, zaposlenicima, članovima Školskog odbora i partnerima naše škole.

Izuzetno sam ponosan što na području našeg grada djeluje odgojno-obrazovna ustanova kao što je JUOŠ ”Hasan Kikić” Gračanica koja iz godine u godinu iznjedri kvalitetne učenike koji svoju školu, grad, kanton, ali i našu domovinu predstavljaju na najbolji način.

Naša škola je kroz višedecenijsko postojanje iznjedrila mnoga značajna imena iz oblasti nauke, politike, kulture, sporta…

Nadamo se i vjerujemo da nove generacije mogu više i bolje.

Očekujemo da će ova generacija nastavnika i učenika sa brojnim osvojenim nagradama na raznim takmičenjima krenuti utabanim stazama uspjeha učenika ove škole.

Nadam se da ćemo budućim projektima svim učesnicima u nastavnom procesu osigurati što bolje uslove za rad, jer to zaslužuju i naši učenici i uposlenici. Želim vam mnogo uspjeha u radu i nadam se da ćete na tragu dosadašnje prakse našim učenicima nastaviti pružati kvalitetno obrazovanje, a koje je temelj naše sigurne budućnosti. 

                                                                                                                                   

Direktor škole:

                                                                                   Džemal Zahirović

About the Author

Leave a Reply

*

captcha *